maanantai 5. toukokuuta 2014

Me

Löytyi meistä yhteinen kuva, reilu vuosi sitten jouluna otettu. Mahoja kasvattelimme molemmat, lasketut ajat parin päivän sisään. Ikäeroa pojillemme tuli kuitenkin noin kaksi kuukautta. Nyt seuraamme pienimmäistemme kävelyharjoituksia ja muita ihania uusia oppeja! Aika rientää!

Molemmilla meillä on myös muita lapsia. Esikoisemme aloittavat esikoulun ensi syksynä! Meidän juuri kapaloissa olleet... Toiselle meistä esikoisen ja nuorimman väliin mahtuu kaksi lasta, toiselle yksi.  Nämä pienet kasvavaiset aika hyvin osaavat täyttää kotiäidin arjen! :)

Onneksi arkeen kuuluu myös monia muita asioita. Harrastuksia, ystäviä, pitkiä ja lyhyempiä puheluita kerran tai useammin päivässä toisillemme...

Joskus elämä tuntuu myös raskaalta! Väsymystä, huonoa mieltä, vastoinkäymisiä suurempia ja pienempiä. Itselläni kesällä syntyvä vauva laittaa minut aika paljon makaamaan, jotta pysyisi mahassa vielä jonkin aikaa. Se ei aina ole mukavaa, kun ei pysty pitämään kaikkia lankoja käsissään niinkun on tottunut. Joskus pinna kiristyy aivan turhaan, lähinnä oman huonon olon vuoksi, ja silloin ei lasten kivatkaan touhut näyttäydy aina kovin mukavilta... Tiedätte varmaan kaiki äidit mistä puhun.

Tämä blogi syntyikin siitä ajatuksesta, että haluaisimme jaksaa löytää jokaisesta päivästä jotain hyvää, positiivista. Uskon, että välillä tulee "vuodatettua", mutta päätarkoituksena olisi pitää tekstit ja kuvat positiivista mieltä tuovina! Jäämme katsomaan mitä tästä vielä kehkeytyy..;)

2 kommenttia:

  1. ihana aloitus uudelle blogille:) toivotan onnea yhteiseen urakkaan,tää blogin kirjoittaminen vie mennessään :)
    ps.antaisin mitä vain,jos saisin noin komean masun :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!