tiistai 17. kesäkuuta 2014

arjen ihanuuksia!

"mää meen keittään teille kahvia!" sanoo 2 ja puoli-vuotias nykyään lähes joka aamu. ja kukaan ei saa auttaa ja neuvoo. "Montako kuppia?" -kysyy vaan.:) Joskus tulee hyvää, tällä kertaa purkissa ei ollu kuin jämät jälellä, eikä tyttö hoksannu kysyä lisää poroja, joten näillä mentiin!:D


Eilen oli pakko saada tuoretta sämpylää ja pullaa. Puolen litran annos molempia, niin iltapalaks saatiin ja vähä pakastimeenkin. Pitkästä aikaa pullat voi silmän kera, slurps!

Vauvailtaan sukulaisvauvalle vietäväksi tein 56cm jumpsuitin ja lakin. Molemmat Ottobren lehdestä.Jumpsuit(syksy4/12), lakin kaavaa en muista mistä lehdestä. 
Jumpsuittia kavensin jonkin verran ja nyt mielestäni näyttää sopivammalta.:) Saman virheen teen joka kerta, leikkaan kankaan niin, että vetoketju tulee "väärälle" puolelle. Mut varmaan sama käytössä kummalla puolella, vaikka itteä häirihtee!:)
 Lakkiin mietin, laitanko vuorta näin kesällä, mutta voipi olla iso vielä pikkuiselle, joten syksyllä tarvii jo vuorta! Ja onhan nää ilmat nytkin kuin syksyllä...meen lisään leivinuunin puita!:D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!