keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

täyttä elämää

Onko se tämä tukala sää...reissaaminen...sisällä olo sateella... Lapset melkeen kirjaimellisesti hyppii seinille ja tolskaa tyhmiä minkä ehtivät. Nuorimmainen (1v3kk) lähinnä tyhjentelee roskiksesta milloin tuoreet kahvinsuodatinpussit sisältöineen, milloin syö ruuan tähteet ja milloin keksii roskiksen täytteeksi kumppareita, huppareita ym sinne kuulumatonta. Toiseksi nuorimmainen (kohta 3v) leikkii niin keskittyneesti kotileikkejä että nukunvaatteet ja muu oheismateriaali on levitettynä yläkerrasta alakertaan ja sieltä ulos...äkillisellä rankkasateella tulee kiire keräillä kimpsut ja kampsut sisälle sadesuojaan. Kaks vanhimmaista (6v ja 4v) tykkää kiusata pienempiä ajankuluksi ja/tai tapella ja kinastella keskenään. Ruoka ei maistu ja sitten ollaan vailla herkkuja kokoajan!
 
Ja yks vaippapylly istu ruokailun jälkeen vielä syöttötuolissa ja vääns jotain sinne vaippapöksyyn. "Aivan uskomaton juttu" niinku vanhin tokas, ku näki jotai tosi valuvaa syöttötuolilla vaipasta valuen. Milliä vaille ettei valunu myös lattialle. Ei siinä voinu ku mielessä nauraa. Ei ollu housuja, muuten ne ei ois valunu.:)
 
Ja kolme päivää on pyykkikone laulanu minkä on ehtiny. Ensin reissupyykkiä ja sitten TÄI-pyykkiä.
Hermot "hieman" kireällä äitillä ollut... Kunnes lapset (kaks vanhimmaista) halus yllättää äidin ja toivat omasta metsästä mustikoita! Ai että oli hyviä! Kuvassa puolet saaliista, kun äiti ei malttanu olla heti maistamatta muutamia.:D On ne lapset vaan ihania!<3
 
ps. reissumme ois sitten tarina ihan omassa otsikossaan kaikkine auton korjauksineen kaikkineen, juuri lähtöhetkellä.
 

4 kommenttia:

  1. voima-halaukset sinne <3 täi-savotta on kamalaa,muutenki sitä pyykkiä ihan riittävästi...minä oon täällä kytänny lasten hius-kuontaloita,onneks ei oo löytyny mokomaa elikkoa...jaksuja <3 nuo mustikat on kyllä herkullisen näköisiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! kuulemma ei kuitenkaan niin kauheita ku kihomadot.:) mut sitkeitä vissiin saada kuitenki täitki pois ku kaiken jären mukaan ois pitäny jo lähtee. eihän ne elä kauaa ilman verta ni reissun aikana kotoa ainaki ois pitäny hävitä. niin ja ei täälläkään päin kuulemma oo minkäänlaista taukoa ollu täi shampoon menekissä kesän aikana, niin meinas apteekin täti. että se on tätä päivää.:)

      Poista
    2. kihomadot on helpompia tapauksia ku täit..mutt märkärupi on kamala kiusa,jos tulee...

      Poista

Kiitos kommentistasi!