maanantai 1. joulukuuta 2014

joulunodotusta


Tästä se alkaa...joulunodotus! Vaikka on sitä jo aloteltu ainaki pari viikkoa sitten. Nyt on aika hyvällä mallilla asiat. Joulukortit nimittäin sain tehtyä ja viimeisiä postimerkkejä vaille laitettua valmiiks postiin vietäviksi. Niin tykkään kirjotella kortteja ja muistella samalla ystäviä ympäri Suomea ja muutama ympäri maailmaa.:) Korteiksi oon teettäny lapsista kuvan viimevuosina. Kuvakortteja on myös mukava saada. Niistä voi nähdä kavereiden lasten kasvua, jos ei usein näe.
 
Joulukalenteriksi tein paperipusseja joihin leimasimella numerot painelin. Olisin halunnut isommat numerot, muttei niitä täältä löytyny sillä mun kärsivällisellä etsiskelyllä, jonka omaan.:D Joka päivä pitäis keksiä nyt jotain yllätykseksi (en oo täyttäny yhtääkään etukäteen). Ekasta pussukasta löytyi ahaa-patukat, jotta saan loppumaan suklaakalenterivinkumisen...ja sainhan mä..:) lapsille kerroin ettei siellä kuitenkaan varmaan joka päivälle herkkuja oo, vaan myös jotain jouluista puuhaa, ehkä.


Ja sunnuntaina sytytettiin ensimmäinen adventtikynttilä. Löysin nämä neulat numeroineen viime vuonna jostain lahjatavaraliikkeestä kokkolasta, mut en muista nimeä. Tykkään.:)

2 kommenttia:

  1. Kiva idea tuollainen paperipussukkakalenteri ja kaiken lisäksi tosi kivannäköinen sisustuselementti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon kyllä tykästyny! :) aluksi mietin jotain oksaa ja siihen roikkumaan kangaspusseja, mut ei haluttanu porata reikiä seinään..ja ompeluunkaa ei löytyny fiilistä.:) näitä pusseja oli kiva taitella.

      Poista

Kiitos kommentistasi!