torstai 5. helmikuuta 2015

jokapojanpaidasta jotain muuta


Otin pitkästä aikaa pöydän kirppikselle ja pääsin eroon monista monista tarpeettomista vaatteista ja tavaroista. En tykkää yhtää hamstrata mitään kaappeihin lojumaan. Keväällä se fiilis iskee... Järkätä kaappeja ja saada selkeyttä ja pirteyttä joka paikkaan. Nooo, pitäähän se kuitenki vähä kierrelläkkin kirppiksellä, kun sinne tavaraa vie.:) ja joskus tuoda jopa samanverran takaisin, mitä vie...:D Mies ei oikeen aina tätä ymmärrä, vaikka kuinka selittelen että lapset kasvaa ja tarttee seuraavan koon vaatetta.:) HOX!-> mun ei oo aikoihin tarttenu hommata lapsille vaatetta kaupasta, itestä puhumattakaan.
Tässä yksi parhaista löydöistä. Jokapoikapaita kympillä...koossa 44. Hihoista tuli mekkonen ja mahankohdalta tyyny! Ei hassummin, vai?!:)



Ruuneperiäkin muistettiin tortuin tänään. Kirja on vain kuvausrekvisiittaa, en ole sivistänyt tänään lapsiani lukemalla Ruuneperistä, kun ei ne (onneksi) pyytänytkään. Oon laiska lukemaan, tunnustan.:) Isi tykkää lukea, mutta joskus nukahtaa. Yks lapsistamme oli kerhossa hihkassu Viirua ja Pesosta kuunnellessa että isi aina tässä kohassa nukahtaa. Se siitä lukemisesta sitte..hih.:)

3 kommenttia:

  1. Niin ihana mekko! Ja tyyny.. Oikeestaan mun pitäis kopioida sua..;)

    VastaaPoista
  2. :) On se kirppareilla kiertely mukavaa puuhaa.. Ja sulla kun vielä tuo tuunaus-taito hyppysissä,upean mekon on tyttö saanutkin...helpompaahan se on jemmata,aina ei oo mahollista lähteä kaupoille,jos jostakin vaatteesta lapsilla on puutetta.

    VastaaPoista
  3. Näin on! Kiitos kommentista! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!