torstai 28. toukokuuta 2015

KEVÄT

Kevät on ehkä vuodenajoista se paras. Ainaki just nyt tuntuu siltä! :) kaikki on niin kauniin väristä ja täällä puiden ympäröimällä tontilla lintujen laulu on aivan mahtava keväisin. 

On muurahaisia, perhosia, kärpäsiä, hämähäkkejä. ..Lapsilla paljon ihmeellistä tutkittavaa. 

Mulla vaan on yksi ongelma. Keväällä se ongelma tulee usein. Tekis mieli olla sisällä ja ulkona! Sillon ku innostuu siivoamaan kaappeja tai pesemään ikkunoita, ilma ulkona näyttää niin vastustamattomalta. Ja kun ulkona on, tuntuu yhtäkkiä että pitäis just saada uus kesämekko tai joku ihana laukku. ..ja ompelukone alkaakin laulamaan semmosta vastustamaton kutsuvirttä...:/ ja kokoajan tekis mieli tehä kaikkee...ja paljo...että illalla on ihan sippi, ja aamulla ei jaksais nousta millään. 
Mutta Keväästä niin nautin! Sateesta ja auringosta, siitä luontokin
tykkää.

3 kommenttia:

  1. Mullekin on käynyt niin, että kevät on kavunnut listaykköseksi vuoden ajoissa ;-)! Luonto on niin uusi ja kaunis, täynnä alkuja. Mitenhän sitä sais ittensä kloonattua;-)? Olis yksi minä pyykillä ja ruokaa laittamassa, toinen möyryäis mullassa, kolmas silittelis sylittelis ipanoita ja neljäs nauttis täysin rinnoin ompelusta :-). Sen sijaan tässä istun puhelimella, ulkona viuhuu tuuli ja sade, työt odottaa.... kun olis se jakautumisen taito.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!