maanantai 16. marraskuuta 2015

Joulua kohtiOnpas ollut kiireistä! Ei edes blogia ole kerennyt avata.. Tai nojoo, ehkä vika on myös siinä ettei aina ole konetta ja nettiä käytössä silloin kun fiilistä olisi.
Meillä remppa vain jatkuu. Ukkokulta yrittää saada minulle vessaa ja kodaria ja eteistä ja vähän kaikkea valmiiksi. Ja minä vain neulon.
Yritän pitää masuasukkia masussa mahdollisimman pitkään, joten siinä loistava syy maata ja neuloa. Ja oikeasti kerrankin olen saanut valmiiksi vaikka ja mitä.. Suurin osa onkin jo päässyt salaisuudeksi

Anteeksi hämärä kuva, mutta vähän hämärää touhua nuo joulujutut täytyy ollakin. 😉

No, laitan sitten toisenkin kuvan, joka ei niin salaisuus ole.

Niin tykkään tästä vaikka itse teinkin.😆 Ihanan pehmoinen ja lämmin! Ja kyllä pojatkin muistaa kehua! Ekaluokkalainen kyseli monta kertaa päivässä joko on valmis ja ihaili ja ihmetteli miten taitava äiti on.. Oikeasti nautin siitä kun pieni ekaluokkalainen on niin aito — tulee vierelle ja sanoo:"äiti, kukaan ei varmaan oo noin nopee ja taitava virkkaan ku sää. Voisit vaikka alkaa myymään noita sun juttuja." 
No, kohta hänellekin varmaan selviää ettei äiti kaikista paras ookkaan ja oikeestaan nää räpellykset ei menisi kaupaksikaan.. 😄


1 kommentti:

  1. Äläpä syster oo vaatimaton! ;) aivan tosi nätti tuo viltti! Oiskos ohjetta antaa? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!