keskiviikko 20. elokuuta 2014

SYKSY!

 

Mulla on syksy sillon, kun sukat menee jalkaan ja lanttulaatikko kaalilaatikko paistuu uunissa.:) Sitte alkaa muutenki keittiö vetämään enemmän puoleensa ja ruoan tekemiseen voi käyttää vähä enemmän aikaa. Kesällähän sitä syötiin vähä semmosta pikasta ja helppoo...eikä uunia helteellä vihti kovin kauaa pitää päällä.
 

Ja nyt haluttaa kauheesti kaikkee suolasta herkkua. Johtuneeko sekin sitten syksystä, vai niistä kuuluisista mielihaluista, joita tulee kun keskivartalo kasvaa nopeaa vauhtia, sieltä sisältä päin.;)
 
Mutta oisko antaa vinkkiä, millä niitä annoskokoja sais kohtuullistettua?? Meinaan ettei ois tätä iltaähkyä kun on leiponu ja kokkaillu...ja sitte VÄHÄ maistellu.8)
 
Mutta syksy on ihana! Nauttikaamme siitä!:)
 

3 kommenttia:

  1. Ni noh mie en oo keittiössä kovin kätevä, mut eikös tuo ole kaalilaatikkoa eikä lanttuva? Ja noihin juustosarviin sitä ohjetta jakoon!! Ja sit mie meen hakee rätin et saan tän näppäimistön kuivattua kuolastani...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhahhaaa!!! aika hyvä bointti!!:) tosiaanki on kaalilaatikkoa! (korjaan:)) mun kirjotus monesti tulee niin paljo eellä ajatusta, että virheitä tulloo, mut kiitos huomiosta!
      Laitan ohjeen kuvana. On kyllä tosi hyvä ohje!

      Poista
  2. Slurps.. Meilläkin taitaa huomenna olla kaalilaatikkoo.. Ja noita sarvia vois alkaa väkertään esim ristiäisiin..;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!