torstai 18. syyskuuta 2014

ompelun ihanuutta

tilasin noshilta kangaskasan, ajatuksena tehä tulevalle vauvalle äitiyspakkausrahoilla omannäköinen äitiyspakkaus. Ekalle ollaan otettu äitiyspakkaus, mutta nyt viidennellekkään ei oikeasti sillä oo tarvetta, kun makuupussit, peitot, pyyhkeet ja vaatteitakin on. Mutta aina on mukava tehä uudelle tulokkaalle jotain uuttakin. Jäämme seuraamaan, mitä näistä kehkeytyy.:)

Tytöille alupaitoja ja leggareita oottelee koneellista käsittelyä.:)

Sain siivottua ompelu/askartelukaapin, vihdoin! (ei siitä edellisestä kerrastakaan varmaan kovin kauaa oo, mutta mutta...miten se pääsee räjähtämispisteeseen.:)) tekis mieli syyttää yhteisomistajuutta lasten kans, mutta ite kyllä varmasti syyllistyn samalla lailla sinne vaan sullomaan.;) nyt löytää paremmin ja pysyy kärryillä, mitä kankaita ja tarvikkeita omistaa. Vas. alin hylly menossa Reetalle!:) Kankaan paloja, joista vielä pikkuiselle sais, mutta isommille ei pikkuhousuja enempää.:)

Tänään pääsen ystäväni kanssa ompelemaan rauhassa ihan kahdestaan! Kasa kankaita ja tarvikkeita matkaan...niin kivaa!

1 kommentti:

  1. Ihania! Innolla ootan mitä mun pussi sisältää..;) oottelen kans kangaspakettia postista, mutta nyt kyllä rupes epäilyttään lähetinkö koko tilausta....:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!