tiistai 30. syyskuuta 2014

Keltainen kodari

Kodarissa tulee vietettyä aikaa aamupäivisin. Nautin pyykin laitosta. Meillä kodari on tämmönen L:n mallinen ja on ollu ihna kätevä! Kaappitilaa on paljon ja pöytätilaa myös. Pöytätilaa ei oo liikaa, vaikka aluksi niin ajattelin! Mankeli mahtuu vielä, ja hoitopöytä ja pesuallas on myös tuossa toisessa siivessä, vaan ei kuvassa näy. Siskoni mietti nuita pyykkipinoja tuossa ikkunan eessä, mutta ite oon tykänny! Puhtaat pyykit tulee kuskattua kaappeihin joka päivä, eikä pinot rönsyile pitkin pöytiä.
Kolme kaappia, joissa kaksi koria jokaisessa likapyykille, on myös hyvä ratkaisu pyykin lajittelulle.
Ainoa juttu, mitä haluaisin ehkä kodariin, on kattoon hilattavat kuivausnarut. Olikohan Ikealla joskus ainaki niitä. Onko kokemuksia niistä?


Raksa-aikana etittiin kodariin väriä. Halusin keltaisen. Hain maalipurkin maalikaupasta ja mietin siellä että onkohan väri keltainen vai jopa aivan oranssi...Pienistä värikartanpaloista on niiiiin vaikea hahmottaa oikeaa sävyä ja pää menee ihan pyörälle. Noh, kauppias vakuutti että maali on selkeästi keltainen, eikä oranssi.
Maalattiin seinä ja se oli niin eri, mitä olin ajanu takaa.:( Työhuoneen orassi osui ja uppos heti, ja tykkään edelleen...mutta kodari...se ei silloin sulanut. Kaappeja oltiin alkamassa asentaa paikoilleen kun vielä väriä pähkäilin ja päätettiin sitte vielä kokeilla maalata toisella keltaisella. Ja se kannatti!! Tykkään tästä keltaisesta edelleen!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!