torstai 30. huhtikuuta 2015

Ensipäiviä uudessa talossa

Romua romua romua.....
On sitä tavaraa kertynyt. Mutta onhan se luonnollistakin yhdeksän yhteisen vuoden aikana ja neljän lapsen kanssa. 
Eilen oli vähän sellainen romahduspäivä.. Alko nyppiin kaikki tää tavara, kun niille ei ole vielä paikkoja. Vaikka olinkin tähän valmistautunut, niin ei se kovin ihanalta tunnun, kun lapset sekoittaa ne vähänkin järjestyksessä olevat jutut. No, menin sitten jumppaan ja päätteeksi vielä sain siivottua edellisen asunnon loppuun. Kyllä helpotti! Tänään saadaan lapset joksikin aikaa hoitoon että saadaan aivan kahdestaan edistettyä tätä hommaa! 
 
Yritin ottaa joitain kuvia mitä täällä talossa ois kivasti....mutta olipas se vaikeaa! 😆😆😆 ei ollut kohtaa jossa ei ois romua levällään tai jotain muuta häiritsevää. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin kohti unelmien taloa.😉



Viimeinen kuva on sellainen minkä näette erilailla kuin minä. Näen nimittäin jo sieluni silmin millainen tästä tulee..😄 vielä meillä on vain neuvotteluasteella millaiset kahvat oviin tulee kun keittiössä esiintyy yhteensä viittä erilaista ovenkahvaa.. Ideoita??



1 kommentti:

  1. Ihana koti teillä <3! Niin kaunista vanhaa :-)! Vanhassa talossa on ainutlaatuista tunnelmaa kaikkine vinouksineen päivineen, lautalattioista nyt puhumattakaan ;-). Mie vasta haaveile, että saisin joskus kaivaa kaiken laminaatin ja muovimattokerrosten alta aidon lautalattian esiin.Onpa huippu, että saatte lapset hoitoon:-)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!