torstai 30. huhtikuuta 2015

Hauskaa vappua!

Sima ja munkit! ..Ne ne pitää joka vuosi tehä.:) Tänä vuonna vaan ei jostain syystä haluta edes. ..Syy varmaan sairastamisessa...Mahatautia, kuumetta, yskää...kaikkia vähä sekasin...ei pahasti, mut pitkään! Välillä pari päivää taukoa ja sitte taas joku tarttee ämpäriä. ..ja kuitenkin on heti sitten ruokapöydässä niinku ei mitään. Nyt en edes sano että nyt se on selätetty, ettei vaan tartte juosta taas ämpäri kädessä!!:D

No jokatapauksessa muutamia terveitä päiviä mahtunu väliin ja lapset päässy kerhojen ja koulun naamiaisiin. Niin ihana laittaa pikkuisia noitia, prinsessoja, seeproja. Äiti varmaan enempi innoissaan ku lapset! :D





Meinas katastrofi syntyä tänään, kun kaupat oli menny kiinni ja äitillä oli unohtunu serpentiinit kauppaan. Yks itki että "vappu on pilalla ku ei oo serpentiiniä! Kaikilla muillakin on!" Noh, eipä ollu kaverillakaan, eikä REETALLAKAAN!! :/ ;) (ehkä se hieman lohdutti.
 
Hain postista kasan kankaita ja nyt alkaa äitille vaatteiden ompelu!..Ainakin aijon yrittää!:) Niistähän saa sit lapsille jatkojalostettua jos ei onnistu itelle....kääk.:)
 
Hauskaa vappua!! :D

2 kommenttia:

  1. Ihania naamiaisasuja :-)! Innolla jään odottamaan kuvia sinun omista vaatteista, Martta! Tänään nähty trikoopaita ainakin oli niin kaunis <3!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) tuu Sari sää malliksi, niin saan kuvattua! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!