tiistai 14. huhtikuuta 2015

Poikien huone

Ollaan yks ja puoli vuotta asuttu uutta kotia ja nyt on sitte poikien huoneessa verhot!! :D Halusin painaa verhot samoilla numero- ja pöllökuvioilla kun huoneen yhen seinän tapetissa. Pitkään oli kankaat ja maalit kaapissa, eikä oikeen innostanut se urakka... Pikkuhiljaa saatiin mieluista hyllykköä, lelulaatikkoa, taulua ja sänkyä, niin alkoi tuntumaan että kyllä ne verhot ois jo kiva saada sinne.
En oo mestari painamaan...Kontaktoin tapettia ja leikkasin sapluunat, joiden läpi superloonilla tuputtelin maalin..:/ Saa antaa vinkkejä helpommasta ja siistimmästä tai jommastakummasta, olisin kiitollinen! Nimittäin tyttöjen huoneeseenkin vastaavaa ois kiva tehä.:)
Jokatapauksessa lopputulokseen oon kuitenki tyytyväinen!:)
 


Tässä huoneessa tyytyväinen oon kokoon! 15m2:ssä mahtuu rakentamaan junaratoja ja legolinnoja ja levittämään ne kaikki 50kpl Aku-Ankkoja sillee esille! :D
Matot virkkasin raksa-aikana jo. Hirvikiikku löyty 5€:lla kirppikseltä.:) Suomi-kartta on vanhalta koululta edullisesti... Muutamia mieluisia juttuja esitelläkseni. :)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kivat, värillinen numero on piste iin päälle! painojälki näyttää kyllä siistiltä tänne, mutta annan yhden vinkin en tiedä auttaako. :) leikkaa kontaktimuoviin halutut kuviot ja liimaa kankaan päälle. Sileällä superlooni telalla vetelet vain päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista ja vinkistä! :) seuraavat kokeilen sillä. Kuulostaa ainakin kätevämmältä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!